Advocaten

Onze advocaten hoorn
 • advocaat Linda Bijl

  Linda Bijl

  Linda Bijl studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie speelde zij basketbal op Eredivisieniveau. Bovendien is zij als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkantoor.
  Linda is in 2000 afgestudeerd met arbeidsrecht en ondernemingsrecht als afstudeerrichting en is sinds september 2000 als advocaat werkzaam. Zij heeft haar stage afgerond met het winnen van de Pleitwedstrijden.

  Bovendien was zij voorzitter van de Jonge Balie te Haarlem. In 2005 heeft zij haar specialistische kennis op het gebied van arbeidsrecht verder uitgebreid met een vervolgstudie aan de Universiteit van Leiden. Linda richt zich in het bijzonder op arbeidsrecht, vennootschapsrecht, verbintenissenrecht, contractenrecht, huurrecht en het intellectuele eigendomsrecht.

 • advocaat Steven Lasonder

  Steven Lasonder

  Steven Lasonder studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie was hij tevens werkzaam bij een gerenommeerd gerechtsdeurwaarderkantoor te Hoorn. Steven heeft zich daardoor kunnen ontwikkelen als een topspecialist op het gebied van beslag en executie. Hij is in 2000 afgestudeerd met insolventierecht als afstudeerrichting. Sindsdien is hij werkzaam als advocaat. Steven heeft
  de Grotius opleiding Insolventierecht gevolgd en succesvol afgerond.

  Steven is lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA) en lid van de Vereniging Insolventieadvocaten ( INSOLAD). Hij richt zich onder andere op insolventierecht, verbintenissenrecht en vermogensrecht. Bovendien wordt Steven regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator
  in faillissementen.

 • advocaat Jasper de Boer

  Jasper de Boer

  Na zijn studie Fiscale Economie en een loopbaan bij PriceWaterHouseCoopers is Jasper de Boer Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam gaan studeren. Tijdens zijn studie was hij voorzitter van de Milieurechtswinkel te Amsterdam. Bovendien was Jasper werkzaam bij de Amsterdamse rechtbank. Rondom zijn studie maakte hij twee wereldreizen.

  Jasper studeerde af in 2002 met staats- en bestuursrecht als afstudeer-richting en is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Hij houdt zich ondermeer bezig met (ruimtelijk) bestuursrecht, huurrecht, contractenrecht, burenrecht en incassowerkzaamheden. Jasper heeft met goed gevolg de postdoctorale specialisatieopleiding ‘Vastgoed’ gevolgd aan de Grotius Academie
  Naast zijn werkzaamheden is hij lid (en ex-voorzitter) van JCI Het Grootslag en zet hij zich in voor Stichting Rondom.

 • advocaat Martijn Helmstrijd

  Martijn Helmstrijd

  Martijn Helmstrijd studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie was hij als onderzoeksassistent verbonden aan het Hugo Sinzheimer Instituut, het onderzoeksbureau van de vakgroep Arbeidsrecht. Martijn is in 2000 afgestudeerd en is sinds 2001 werkzaam als advocaat. Hij werkt vooral op het terrein van ondernemingsrecht, insolventierecht en de zakelijke dienstverlening. Martijn heeft de Grotius opleiding Insolventierecht gevolgd en in 2008 succesvol afgerond.

  Daarnaast wordt hij regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Sinds 2007 is Martijn lid van de Vereniging van Insolventieadvocaten (INSOLAD). Voorts is hij actief in het verenigingsleven. Hij heeft jarenlang deel uitgemaakt van het Nederlands waterpoloteam

 • advocaat Wencke Koppenberg

  Wencke Koppenberg

  Wencke Koppenberg heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is in 2004 beëdigd als advocaat. In het begin van haar loopbaan heeft zij een algemene praktijk gevoerd. Inmiddels heeft zij zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht. In dit kader heeft zij de specialisatie opleiding voor familierecht advocaten alsmede de opleiding tot echtscheidingsmediator gevolgd en succesvol afgerond. Hierdoor is zij lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en is zij naast advocaat ook echtscheidingsmediator. Zij houdt zich verder ook bezig met erfrechtzaken.

 • advocaat Michael Kristel

  Michael Kristel

  Michael Kristel heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie was hij als juridisch adviseur werkzaam bij de provincie Noord-Holland. Daarnaast heeft hij enkele jaren in de jeugdopleiding van AZ gevoetbald. Michael is in 2009 afgestudeerd en vervolgens als advocaat werkzaam geweest in Amsterdam en Haarlem. Sinds april 2015 is Michael als advocaat werkzaam bij Oprecht Advocaten en richt hij zich met name op het algemeen contractenrecht en arbeidsrecht.

“Goede samenwerking tussen specialisten”